Vinul este produs si îmbuteliat în Crama Starmina. Complexitatea procesului de productie este evidenta înca din momentul vinificarii, aceasta se face separat pentru fiecare soi in parte.
Chiar si timpul de maturare în barrique-uri difera de la un soi la altul (2-6 luni), iar dupa asamblarea vinurilor într-un cupaj unic, vinul este îmbuteliat si depozitat în pivnita unde trece printr-un nou stagiu de elevare .
Nedeea Rosu este un vin inconfundabil…un vin stralucitor, cu o culoare rubinie si nuante violacee. Pigmentii de cirese negre, fructe de padure, prune uscate si cuisoare sunt o revelatie pentru simtul olfactiv. Gustul este plin, cremos, puternic, cu un final persistent.
Savurat la temperatura de 16*C, se încadreaza perfect în meniul unei cine compuse din cotlet de berbecut, filet de mignon cu anghinare coapte sau mistret cu sos vanatoresc.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.