VIN ALIRA TRIBUN 2015 0.75L
Soi: Feteasca Neagra, Merlot, Cabernet Sauvignon
Servire la maxim 18 °C, dupa ce a fost deschis si decantat cel putin 30 min. Se poate pastra pana la 3 ani, ferit de raza solare, în pozitie orizontala, la 13 °C.
Asociere: prosciutto, branzeturi maturate, peste, preparate mediteraneen.
Tehnica de vinificatie: Cules manual, vinificat în inox
Strugurii sunt culeși manual, fiind apoi selectați cu atenție pe mesele de sortare. Presarea s-a făcut foarte delicat, la presiuni mici. Mustul a fermentat timp de 10 zile la 16 °C. Apoi, o perioadă de 20 zile, vinul a stat pe drojdii fine, timp în care s-au făcut două batonnage-uri.
Vinul a fermentat în tancuri de inox pentru a-și păstra prospețimea.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.