Soi: Feteasca Neagra, Merlot, Cabernet Sauvignon
Servire la maxim 18 °C, după ce a fost deschis și decantat cu cel puțin 30 de minute înainte de servire. Se poate păstra până la 5-8 ani, ferit de raza solare, în poziție orizontală, la 13 °C.
Asociere: preparate pe baza de carne (muschi de vita, rata), branzeturi maturate, preparate mediteraneene, paste carbonara.
Tehnica de vinificatie: Maturat 14 luni in baric.
Strugurii sunt culeși manual, fiind apoi selectați cu atenție pe mesele de sortare. Presarea s-a făcut foarte delicat, la presiuni mici. Mustul a fermentat timp de 10 zile la 16 °C. Apoi, o perioadă de 20 zile, vinul a stat pe drojdii fine, timp în care s-au făcut două batonnage-uri. Vinul a fermentat în tancuri de inox pentru a-și păstra prospețimea.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.