Soi: Cabernet Sauvignon
Servire Servire la maxim 18 °C, se poate păstra până la 10 ani, ferit de raza solare, în poziție orizontală, la 13 °C.
Asociere: preparate pe baza de carne de vanat (fazan, mistret) sau vita, berbecut.
Tehnica de vinificatie: Maturat 14 luni in baric.
Strugurii sunt culeși manual, fiind apoi selectați cu atenție pe mesele de sortare. Macerarea la rece a boabelor de struguri durează între 3 și 5 zile, la temperatura controlată de 14 °C. Fermentația alcoolică (100% prin adăugare de drojdii selecționate) este controlată la 26-28 °C între 6-8 zile, urmată apoi de macerarea la cald (termo-macerare) între 15-20 zile. 50% din vin a fost maturat în baricuri de stejar franțuzesc la a doua utilizare, restul în baric de stejar franțuzesc la a treia utilizare, timp de 14 luni.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.