Soi: Feteasca Neagra, Merlot, Cabernet Sauvignon
Servire la maxim 18 °C, dupa ce a fost deschis si decantat cel putin 30 min. Se poate pastra pana la 10 ani, ferit de raza solare, în pozitie orizontala, la 13 °C.
Asociere: preparate pe baza de carne (muschi de vita, rata), branzeturi maturate, chiftelute. Se potriveste de asemenea unui piept de rata la cuptor, servit cu piure de nuci pecan.
Tehnica de vinificatie: Maturat 12 luni in baric.
Strugurii sunt culesi manual si atent selectionati pe mese vibrante. Am efectuat o pre-maceratie la rece a boabelor intacte, la temperatura de 16 °C, timp de 5-8 zile. Fermentatia alcoolica (100% prin inocularea de drojdii selectionate) controlata la temperatura de 26-28 °C a durat 8-10 zile, pentru ca mai apoi sa efectuam o post-maceratie la cald timp de 5-8 zile. Maturarea a fost facuta timp de 12 luni in baricuri noi de stejar frantuzesc.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.