Despre HorecaWeb.ro

Din dorința de a vă oferi o cale rapidă și accesibilă prin care să comandați produsele necesare desfășurării activității dvs. în domeniul HORECA, astfel încât să economisiți timp, am creat din 2015 magazinul online www.horecaweb.ro.

Site-ul este dedicat în mod special reprezentanților de unități HORECA din România, care doresc să comande en gros online băuturi alcoolice, cafea, sucuri, ceaiuri și produse complementare, însă și persoanele fizice au posibilitatea de a plasa comenzi en detail, pentru consumul casnic.

Offline suntem prezenți deja în vestul și centrul țării, prin intermediul agenților de vânzări și al rețelei de clienți formate în peste 10 ani de activitate. Datorită magazinului online, HorecaWeb este accesibil acum pe întreg teritoriul României, iar întreaga echipă a magazinului se află la dispoziția dvs. pentru comenzi, întrebări și mai multe detalii legate de activitatea noastră.

Prin intermediul magazinului online www.horecaweb.ro vă punem la dispoziție o gamă variată de produse pentru consum HORECA, de la cafea în format capsulă, monodoză sau boabe, ciocolată caldă și ceaiuri, până la sucuri de fructe, cocktailuri și băuturi alcoolice. De asemenea, pe www.horecaweb.ro veți găsi și consumabile complementare, pe care le puteți comanda en gros sau en detail, precum și accesorii HORECA.

Este important de menționat că deținem exclusivitatea pentru vânzarea produselor din gama Qubik, iar pentru produsele din gama Kimbo vă oferim prețuri speciale.

Suntem alături de clienții noștri și dorim să construim relații de lungă durată, bazate pe respect, onestitate și siguranță. Fiecare comandă plasată pe www.horecaweb.ro, precum și fiecare solicitare din partea clienților sunt tratate cu atenția cuvenită, iar noi ne asumăm responsabilitatea de a livra produse și servicii ireproșabile.

Suntem deschiși la sugestii și recomandări, iar feedbackul dvs. este foarte important pentru noi. De aceea, pentru informații suplimentare, recomandări și alte aspecte, nu ezitați să ne contactați telefonic, la nr.0728297266 sau prin intermediul formularului de contact de pe site.

Scroll to Top